Generasjonsskifte i Molstad Modell & Form AS

Fra venstre: Tor Henning Molstad og Pål Tåsåsen

Tor Henning Molstad, Administrerende direktør i Molstad Modell & Form har valgt å tiltre en annen rolle innenfor lokalt næringsliv på Raufoss etter mange års innsats i selskapet. Pål Tåsåsen overtar som Administrerende direktør i Molstad Modell & Form med virkning fra 1.april 2022.

 

Tor Henning Molstad startet Molstad Modell & Form i 1995 og har utviklet selskapet fra å være en enmanns bedrift til et velfungerende selskap. I 2015 solgte han Molstad Modell & Form til PartnerPlast AS, og har siden fungert som administrerende direktør i selskapet. Molstad Modell & Form har vokst til en omsetning på over 40 MNOK i 2020 og har i dag 13 ansatte.
I denne tiden har Tor Henning bygd opp et nettverk med sterke relasjoner til TotAl gruppen, Total Defence Group og Nordic Additive Manufacturing (NAM) på Raufoss. Tor Henning ønsker nå å gå over i en annen rolle innenfor dette næringslivet, blant annet i Nordic Additive Manufacturing (NAM). Vi takker Tor Henning for en stødig innsats gjennom mange år og ønsker ham lykke til videre.
Pål Tåsåsen er i dag produksjonsleder i Molstad Modell & Form og har takket ja til stillingen som ny administrerende direktør i selskapet. Pål har vært ansatt siden 2015 i forskjellige stillinger, og kjenner selskapet godt. Han er utdannet fagskoleingeniør og fagøkonom, er 37 år og har to barn.
Tor Henning Molstad vil fortsatt inneha en viktig rolle i selskapet og går inn som styremedlem fra 1. april 2022.

News

Henrik Stensli blir ny salgsrepresentant hos Molstad

Molstad Modell & Form har en økende kundeportefølje og oppdragsmengde, og vi er derfor glade...

Stilling ledig: Teknisk selger

Vi utvider vårt team i Moelv og søker etter Teknisk Selger. Fullstendig utlysning og søknadsskjema...

Generasjonsskifte i Molstad Modell & Form AS

Tor Henning Molstad, Administrerende direktør i Molstad Modell & Form har valgt å tiltre en...