3D Scanning & Reverse engineering

Vi har lang erfaring med å benytte både 3D-scanner og manuelle oppmålinger til reverse engineering. Vi kan levere alt fra fullparametriserte 3D-modeller til enkle mesh basert på hva man ønsker å få ut av digitaliseringen. Dette kan benyttes til videreutvikling, kopiering, sammenligning, backup eller for å sjekke at noe passer sammen med noe annet.

3D Scanning

Med en av markedets raskeste og mest nøyaktige 3D-scannere kan vi foreta digitalisering, oppmåling, sammenligning og dokumentasjon av dine produkter. Scanneren er håndholdt og portabel, så jobben kan utføres ute hos kunden.

Vi benytter en HandySCAN BLACK Elite fra Creaform. Den jobber med 11 laserkryss (blå laser) og har en nøyaktighet på 0,025 mm. Ved scanning utfører den 1,3 millioner målinger pr sekund.

Reverse Engineering

Vi har lang erfaring med å benytte både 3D-scanner og manuelle oppmålinger til reverse engineering.

Vi kan levere alt fra fullparametriserte 3D-modeller til enkle mesh basert på hva man ønsker å få ut av digitaliseringen.

Dette kan benyttes til videreutvikling, kopiering, sammenligning, backup eller for å sjekke at noe passer sammen med noe annet.

Fordeler med 3D Scanning & Reverse engineering

 • 3d modelling

  3D modellering

 • patterns and moulds

  Digital kopiering av fysisk produkt

 • prototyping

  Fysisk del VS 3D-underlag

 • casting patterns

  Kontrollmåling

 • mould fabrication

  3D-modell for videre konstruksjon

 • proven track record_02

  Referanser